Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2010 12:00 - Сделка или не.....
Автор: acquariuo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 998 Коментари: 2 Гласове:
2



   Ще има ли възможност България да тръгне по-нов път? Операция  “Октопод“ ще даде отговор на много  въпроси. Дали всичко това е само за раместване на пластовете за власт, да позамажем очите на Европа, че искаме да се променим? След прочитането на по-долу цитирания материал си задавам въпроса  “Българите ще имат ли желание да се завръщат в Бг  или много ще тръгнат  да я напускат?
 

Подхвърлиха сделка на Трактора – затваряш си устата на „Спартак” и... толкова!
 
Дата: 24-02-2010 00:05
 

imageЮвелирни топ-източници на afera.bg довериха, че вече е подхвърлено предложение за сделка на Алексей Петров – Трактора. В груб текст тя звучи така: „излизаш, стоиш си на „Спартак”, никакви нови проекти, ядеш си плодовете и рибата, пиеш си виното, и си затваряш устата!” Топката е в Трактора – дали ще приеме ролята на сгъната мишка.

 

 

Изключително достоверни източници на afera.bg довериха, че към Алексей Петров вече е подхвърлено предложение за сделка. В най-общ смисъл то цели Трактора да не прави и опит да си отваря устата. В груб текст сделката звучи така: „излизаш, стоиш си на „Спартак”, никакви нови проекти, ядеш си плодовете и рибата, пиеш си виното, и си затваряш устата!”

Информацията, която е съсредоточил Алексей Петров в ръцете си очевидно плаши смъртоносно куп политици, олигарси, босове, магистрати и ченгета.

Още в първите дни Трактора подхвърли нишан лично на Бойко Борисов, отправяйки посланието, че „премиерът е подведен, и че акцията срещу него е активно мероприятие на Цветанов и Костов”. Анализаторите моментално съзряха играта на „котка и мишка” и елегантното предупреждение на Трактора, че засега няма намерение да взривява информационна бомба.

Впрочем, той въпреки че се обяви за опонент на премиера Борисов веднага след напускането си на ДАНС, не отправи и критична дума към него. Остротата на кръга му бе насочена към лагера на Цветанов, Драшков и респективно Костов.

До последно Петров поддържаше близки контакти с Бойко Борисов.

Часове след ареста медийните патрашкови протежета на Трактора подадоха две изключително знакови послания - „издънки”. Първо Патрашкова предаде „майстора си”, обявявайки публично, че именно Алексей Петров и е носил документи в редакцията на „Галерия”, и че е бил източник на вестника. Второ, Явор Дачков моментално заговори за сделка, при положение, че Трактора бе пролежал само няколко часа в ареста.

Източниците на afera.bg са категорични, че подхвърлената ръкавица с предложение за сделка към Трактора, е вече факт.

Остава да видим как ще я поеме самият Алексей Петров.

Като се има предвид как месеци наред Трактора вървеше упорито към срутването си, благодарение на самонадеяността си, пробитите си медийни капии и липсата на интуиция за това как бе  „успан” от премиера, най-вероятната прогноза е, че той ще се съгласи на сделка.

Което пък означава, че „кутията на Пандора” няма да бъде отворена никога, защото никой няма сметка от това.

А за да играеш такава игра, трябва да си боец на сто процента.

Опонент със сигурност не е точната дума.

Всъщност, предстоящите събития ще покажат ще има ли сделка и каква ще е цената и. 
Както казваше Златко Баретата: „Поживьом, увидим”.

 

Afera.bg

 

   


Тагове:   сделка,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Интересен постинг
24.02.2010 17:45
Но, имам в предвид Ваш коментар
Всеки има право в Интернет да сподели това което го вълнува, но Лоран се прави на прокурор, обвинява хора, които нито могат, нито трябва да и отговарят. Има си за това съд. Но тя не спира да се "вълнува", като сипе ,разпространява информация, която трябва да се казва едва след касто има съдебно решение. Иначе е престъпление, набеждаване... саморазправа... Има ме Конституция , в която всичко е описано и трябва да я спазваме!
Ако автора върши нередности, които го подкрепят правят същото - даже ако е от незнание няма оправдание
Интернет не е кош за хвърляне омраза...
Съжалявам, дошло е време, да правим нещата по правилата. Така иска ГЕРБ, така иска ЕС и това подкрепям, само така ще вървим напред. Другото е омраза, отмъщение, долни, неподходящи за демокрацията действия!
цитирай
2. acquariuo - Колкото и тъжно да звучи, но самите ...
24.02.2010 19:50
Колкото и тъжно да звучи, но самите ни политици ни докараха до това положение. Демонстрират ни толкова много години своята недосегаемост. Когато един народ върви 20 години към дъното и няма никаква надежда, просто първата надежда за възмездие се подема. А хората са жадни за промени и за по-добър и спокоен живот. За всичко което се случва в БГ, политиците трябва да се сърдят на себе си, а не на народа си. Но наистина вече е време всеки да плаща. А колкото съм прегледала постингите на Лоран и тя цитира от различни вестници и заради това не можем да хвърляме обвинения върху нея. А всеки има своя избор какво да препечатва според своите предпочитания и виждания.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: acquariuo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 57247
Постинги: 32
Коментари: 30
Гласове: 124
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930